Bed - Tafeltent

per pagina

Artikelen 1 tot 100 van 199 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Artikelen 1 tot 100 van 199 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bedtent - Tafeltent

Bedtent

Het delen van een slaapkamer kan leuk zijn voor sommige kinderen, vooral voor de jongere kinderen die e kamer met hun oudere broer of zus te delen. Echter, na verloop van tijd, kan privacy een probleem worden en op een gegeven moment willen ze aparte kamers.
 
De kamer naar de smaak van je kind decoreren is natuurlijk een eerste stap om ze een eigen ruimte te geven. Maar soms is het nodig om een kind een eigen ruimte te geven. Een bedtent kan een goede oplossing zijn. Ze helpen met de privacy kwestie. Uw kinderen zullen genieten van het gevoel van het leven in een fort met een bedtent rond hun bed. 

Als u een kind heeft dat autistisch is, zul je zien dat een bedtent hen zal troosten en veel comfor bieden. Dit is omdat het appelleert aan hun zintuigen en helpt zich beschermd voelen.
 
Een bedtent biedt veel privacy en bescherming. U vindt een bedtent van verschillende groottes die gemakkelijk te gebruiken zijn voor u en uw kinderen.

 

Tafeltent

Tafeltenten zijn toch altijd  een feest voor kinderen? In en met een tafeltent kun je uren spelen en giebelen. Wij maakten vroeger tafeltenten van muffe dekens. Maar dat staat natuurlijk niet erg leuk in je woonkamer. Een oplossing is de tafeltent: een kant en klare leuke speeltent die je aan de eettafel kunt bevestigen. Je maakt hem zelf of je koopt een mooi exemplaar.

Leuke tafeltent
Er zijn online ook allerlei tafeltenten te koop. De tafeltent van Colorique is erg leuk. De tafeltenten passen om de meeste tafels door en handig elastiek of linten-systeem.