Cacoon hangende tent

Cacoon hangende tent

Maak kennis met de makers

Man en vrouw team Nick en Sarah maken zeilen voor zeegaande jachten. Ze horen bij de beste zeilmakers ter wereld en hun werk heeft ze naar een aantal exotische locaties gebracht.

Het was op een reis naar Mexico, dat het idee voor de Cacoon was geboren.

Nick, die begon als een meubelmaker, is geen onbekende voor het creëren van unieke structuren met stof. Hij heeft onder andere gewerkt aan projecten als The Eden Project en het Alpine House in Kew Gardens. Hij had net een opdracht gekregen om een ontspanning-stoel of hangende tent te maken voor het luxe Spa Hotel in Cornwall 'The Scarlet'.

Tijdens het wandelen kwamen ze bij een kolonie van wever vogels bezig met het maken van hun kleine geweven nesten. Dit was een moment van inspiratie. Een 'eureka'  moment! En door het combineren van de expertise van meubels maken met complexe zeildoek technologie werd 'Cacoon' geboren.

Met uw eigen Cacoon, net als de wever vogel, kun jij ook, verborgen en beschut, comfortabel ontspannen. Een Cacoon voor jou alleen, of een Cacoon voor samen, in je eigen prive-wereld. Cacoon is misschien wel onze meest aansprekende hangende tent!

Cacoon is zo veel dingen voor zoveel mensen, maar in de kern is het, heel eenvoudig: terug naar het nest avontuur.

Cacoon is een nieuwe manier van relaxen! Een nieuw concept om plezier mee te maken en lekker in te relaxen. Cacoon is ontworpen voor kinderen en volwassenen. Een prachtig en simpel design dat het nestgevoel terugbrengt. Het is een hangmat, luchtbed, schommel, tuinstoel en schuilplaats tegelijk.

Geschikt voor kinderen, een volwassene of twee volwassenen - natuurlijk, het is vrij intiem, maar dat is ook de bedoeling! Gooi er een paar kussens bij of wat knuffels voor de kinderen, en … relax!

Naar de Cacoon hangende tent!
 
Cacoon hangende tent
 
Een Cacoon hangende tent koopt u bij speeltenten.nl!