Win Green speeltent

Win Green speeltent

Zoals met veel van onze trouwe klanten, ontdekten wij Win Green voor het eerst toen wij op zoek waren naar een cadeau voor onze twee kinderen en hun vrienden. We waren meteen verliefd op de prachtig met de hand geborduurd van applicaties voorzien speeltenten. Een Win Green speeltent ziet er uniek uit en is van hoge kwaliteit. Sinds onze eerste aankoop een aantal jaren geleden genieten onze kinderen nog steeds tot op de dag van hun Win Green speeltent.  

Een Win Green speeltent of wigwam is van katoen en komt in een prachtige reeks van kleuren en designs. Iedere Win Green speeltent is prachtig vormgegeven door zeer getalenteerde en geschoolde werknemers in India. Iedere speeltent neemt zo'n 15 uur naaien in beslag en het is deze aandacht voor detail, dat een Win Green speeltent zo speciaal maakt.

In de afgelopen 11 jaar heeft de productie van Win Green speeltenten en Win Green wigwam geholpen vrouwen op het platteland in India om financiële onafhankelijkheid te bereiken voor hen en hun gezinnen. Hun expertise en enthousiasme heeft geleid tot het enorme succes van Win Green.

Wij hopen van harte dat uw kinderen van hun Win Green speeltent en accessoires genieten net zoals onze kinderen dat doen

Klik hier: Naar de Win Green speeltent.

 

Win Green speeltent

 

Klik hier: een Win Green tent of win green speeltent koopt u bij speeltenten.nl!