Merken

Bij speeltenten.nl vindt u speeltenten en wigwams van Bazoongi, Cacoon, Haba, Win Green en The Monster Factory

En dat zijn maar een paar van onze merken!

 

Bazoongi

Als je denkt aan een fantasierijke speeltent, zoals een paddenstoel, brandweerkazerne of natuur kom je bijna altijd bij Bazoongi terecht. De Bazoongi speeltent is ook onze meest betaalbare speeltent.

 

Cacoon

Met uw eigen Cacoon, net als de wever vogel, kun jij ook, verborgen en beschut, comfortabel ontspannen. Een Cacoon voor jou alleen, of een Cacoon voor samen, in je eigen prive-wereld. Cacoon is misschien wel onze meest aansprekende hangende tent!

 

Haba

 Haba is eigenlijk een houtfabrikant bekend voor de fabricage van kwalitatief hoogwaardig baby- en kinderspeelgoed maar ook van  gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Haba ziet onszelf als „belangrijkste leverancier voor kinderen“. Maar Haba maakt ook heel mooie speeltenten. Haba speeltenten is waarschijnlijk het meest bekende merk wat speeltenten.nl aanbiedt. Een Haba speeltuint is van echte Duitse kwaliteit!

 

Win Green

Een Win Green speeltent of wigwam is van katoen en komt in een prachtige reeks van kleuren en designs. Iedere Win Green speeltent is prachtig vormgegeven door zeer getalenteerde en geschoolde werknemers in India. Iedere speeltent neemt zo'n 15 uur naaien in beslag en het is deze aandacht voor detail, dat een Win Green speeltent zo speciaal maakt.

 

The Monster Factory

Opgericht in 1998 The Monster Factory is een bekroonde wenskaart, een cadeau en meer recent levert The Monster Factory ook speeltenten voor outdoor en kamperen. Een van de nieuwste producten van The Monster Factory is de VW camper speeltent en die heeft vele prijzen gewonnen. The Monster Factory VW camper speeltent in vele varianten en kleuren. Een kleine variant geschikt als speeltent en een grotere om echt in te camperen. Geschikt voor 4 personen met 2 slaapruimtes.