Speeltent

per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Speeltent

Een speeltent biedt kinderen een eigen ruimte, passend voor kinderen. Zo'n speeltent is er zowel binnen als bijvoorbeeld achter in de tuin. U kunt een eenvoudige en goedkope speeltent maken met behulp van materialen die u al in huis heeft. Het enige wat u nodig heeft is een beetje fantasie.

Of u kunt kiezen voor een thema speeltent met met deuren, vlaggen en ramen. Speeltenten zijn niet alleen voor jongens - je kunt je kleine meisje ook een speeltent geven.

Het maken van een slaapruimte voor uw kind met behulp van een speeltent is een creatieve manier om de overgang van het slapen met mama en papa naar een eigen bed te begeleiden. Net als pasgeboren baby's vinden oudere kinderen het heerlijk om in kleine ruimtes te slapen omdat ze dan het gevoel hebben alsof ze zich in een warme cocon bevinden.

Een speeltent kopen:

  1. Denk na over het doel van je tent: Zal het worden gebruikt als een speelhuisje in de achtertuin? Als een fort in de woonkamer? Of als een schuilplaats op de camping?
  2. Specificeer uw eisen: Moet een speelttent groot genoeg voor een theekransje of een die comfortabel twee slapers kunnen hebben? Sommige zijn ontworpen voor kinderen om zelf op te bouwen (met begeleiding, natuurlijk), anderen zijn ontworpen om te worden opgebouwd door volwassenen voor de kinderen.
  3. Leer een beetje over de kenmerken van speeltenten. De twee grootste verschillen tussen speeltenten zijn dat sommige waterdicht zijn of in ieder geval waterbestendig (voor gebruik buitenshuis) en sommige niet. En sommige hebben een vloerkleed of quilt en andere niet.
  4. En wat trekt de aandacht van uw kind? Een helder gekleurde circustent? Een tent met tunnels en verschillende niveaus die kunnen worden georganiseerd om een nieuwe uitdaging te creëren? Of een glow-in-the-dark ruimte koepel?

Bij speeltenten.nl hebben we ons best gedaan om u een breed assortiment van speeltenten aan te bieden. Speeltenten voor jongens en speeltenten voor meisjes. Sprookjesachtige speeltenten en avontuurlijke speeltenten. Hangende speeltenten en echte cocons Van bekende en kwalitatief uitstekende merken als Win Green, Bazoongi, Haba en Cacoon.