Speeltent Zebra Khumba - Spirit of Air (9421)

Rollover Mouse To Zoom

€ 29,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Speeltent Zebra Khumba - Spirit of Air (9421)

Speeltent Zebra Khumba - Spirit of Air (9421)

De speeltent zebra Khumba van Spirit of Air (9421) heeft opvallende wit-zwarte strepen. De strepen zijn een soort beschermingsmechanisme voor de zebra. Door deze strepen kunnen leeuwen een zebra moeilijk onderscheiden. Dat kun je allemaal leren als je met Khumba, onze speeltent zebra Khumba van Spirit of Air (9421), op safari gaat. Maar kijk wel uit voor tijgers en leeuwen!

speeltent zebra Khumba van Spirit of Air (9421) heeft onregelmatigewit-zwarte strepen - net als een echte zebra. Met mooi weer natuurlijk lekker buiten en als we een echt Hollands koude of regenachtig dagje hebben zal deze tent voor uren speelplezier binnen zorgen. Deze leuke speeltent zebra Khumba heeft voldoende ruimte voor twee of meer kinderen en is gemakkelijke toegankelijk. 

Het opzetten van de speeltent zebra Khumba van Spirit of Air (9421) kan in een paar minuten. De hoofdstructuur knalt uit elkaar en de verticale steun zorgt voor een leuke omgeving om in te spelen waarin kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop kunnen laten!

Geleverd in een mooie draagtas voor eenvoudig opbergen.

 

Afmetingen Speeltent Zebra Khumba: hoogte 140 cm breed 110 cm lengte 140

Extra informatie: Speeltent Zebra Khumba - Spirit of Air (9421)

Artikelnummer 9421
Merk Dominio
Leeftijd 2+
Gratis verzending Nee