Print deze pagina

Over Speeltenten.nl

Speeltenten.nl: waar alleen uw fantasie grenzen heeft...

 

Voor we spraken over speeltenten begon het allemaal met een deken of een laken met een tafel en stoelen. Je drapeerde het laken over de tafel en je had je eigen fort, ruimteschip, speelhuis of kasteel. Tegenwoordig noemen we dat een tafeltent.

Je fantasie is het voertuig dat je naar verre plaatsen bracht, plaatsen uit je dromen of boeken die je gelezen had. Dat waren de dagen zonder e-mail, mobiele telefoons of een ander elektronische apparaat om ons leven productiever of zinvol te maken. Ergens is nog een tijd en plaats - langzamer en met veel meer fantasie.

Elke item in het assortiment van speeltenten.nl is gekozen met het doel onze kinderen terug te brengen naar een tijd van minder stress, waar fantasie het avontuur van die dag vorm gaf. Speeltenten.nl heeft een uitgebreide collectie speeltenten van bekende leveranciers die uiteraard een uitstekende kwaliteit en garantie geven: Win Green, Bazoongi, Haba, The Monster Factory en Knorr Toys. 

Speeltenten.nl werkt continue om de beste service en concurrerende prijzen te verzekeren. Speeltenten.nl is blij met uw inbreng, ideeën en verhalen. Maak een reis door het land van doen geloven, bouw met tenten, wigwams en tunnels de nooit eindigende stad.

Deel onze visie delen en breng de onbetaalbare glimlach van uw kind en plaatsen heel ver weg in het leven van je kinderen in je leven.

 

Speeltenten.nl... "waar alleen uw fantasie grenzen heeft".

 

 

Speeltenten levert bijna alle produkten uit het eigen magazijn vanuit Eindhoven. U kunt daar ook afhalen!

Magazijn www.speeltenten.nl