Wigwam - Tipi Wild West

Rollover Mouse To Zoom

€ 209,99

Niet in voorraad

Wigwam - Tipi Wild West

Wigwam - Tipi Wild West

Deze opvallende Wigwam of Tipi uit het wilde westen zal alle kinderen aantrekken die avonturen willen gaan beleven! De kleuren en design geven de wigwam of tipi een echt authentiek gevoel en zijn perfect voor ieder Cowboy en Indiaan  en voor uren plezier in de tuin. Maar de Wigwam of Tipi kan natuurlijk ook als geheime ruimte dien in een slaapkamer of speelkamer.

De Wigwam of Tipi is van natuurlijk katoen en heeft een schitterende zon aan de voorkant. Paarden, buffels en een beer zijn als applicaties en motieven aan de zijkanten samen met plukjes gras, rode en witte veren en een kleurrijk authentiek zig-zag patroon.

 

Kenmerken:

  • 100% Katoen
  • Een heldere blauwe deur kan opgebonden worden zodat je makkelijk binnen kunt
  • De ronde ramen zorgen voor een perfect uitzicht!
  • Een metalen frame wat makkelijk in elkaar te zetten is
  • Afmetingen: L 146 cm x B 146 cm x H 170 cm
  • Verpakt in een zak
  • Er is een passend vloerkleed of quilt beschikbaar om extra comfort te geven - vooral voor houten vloeren!
 

Net als Win Green speeltenten is ook deze speeltent is gemaakt van extreem duurzaam hand geweven en hand geverfd 100% katoen en komen in een sublieme reeks van kleuren en designs. Elk speelhuis is schitterend gemaakt door bijzonder getalenteerde medewerkers in India. Ook deze speeltenten helpen lokale vrouwen meer macht te geven en financieel onafhankelijker te worden zodat zij hun families beter kunnen ondersteunen.

De fabrieken waar deze producten gemaakt worden hebben meer dan 250 lokale vrouwen in dienst die zijn opgeleid in stikken, verpakken en borduurwerk. Het is een echte metamorfose als je ziet welke veranderingen de sociale en economisch achtergestelde vrouwen hebben doorgemaakt die nu financieel onafhankelijker zijn.

Extra informatie: Wigwam - Tipi Wild West

Artikelnummer 1WWWig
Merk Kiddiewinkles
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee