Wigwam Camouflage Speeltent

Rollover Mouse To Zoom

€ 89,90

In voorraad Op werkdagen voor 13:00 besteld is volgende werkdag geleverd

Wigwam Camouflage Speeltent

Wigwam Camouflage Speeltent

Deze Wigwam Camouflage Speeltent van Garden Games is een fantastische speelplaats voor uw kind en kan zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden.

De Wigwam Camouflage Speeltent van Garden Games is gemaakt van katoen canvas, waterdicht en zeer sterk en duurzaam, Daarmee is deze Wigwam Camouflage Speeltent van Garden Games perfect geschikt voor de wilde buitenspelletje waar kinderen zo dol op zijn. Deze Wigwam Camouflage Speeltent van Garden Games is 190 cm hoog en heeft een diameter van 140 cm. De bijgeleverde 6 Houten palen passen precies in elkaar en zorgen dat de Wigwam Camouflage Speeltent van Garden Games stevig blijft staan, maar ook makkelijk op te zetten en af te breken is. Het katoene canvasdoek is bedrukt met een vrolijk, gekleurd ontwerp en heeft een Velcro kliittenbandsluiting, waarmee uw kind de 'deur' veilig en makkelijk dicht kan doen. 


De Wigwam Camouflage Speeltent van Garden Games kan door een volwassene binnen een half uur opgebouwd worden zonder het gebruik van gereedschap.


Productinformatie van de Wigwam Camouflage Speeltent van Garden Games:

hoogte 190 cm
diameter 140 cm
materiaal: Katoen Canvas
Velcro sluiting
'Camouflage' ontwerp

Extra informatie: Wigwam Camouflage Speeltent

Artikelnummer 7096012
Merk PST
Leeftijd 18+ mnd
Gratis verzending Nee