Print deze pagina

Space Rocket Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60942)

Beschikbaarheid: In voorraad
Verzending binnen 5-7 dagen.

€ 209,95

Met deze Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60942) beleefd uw kind uren speelplezier en waant zich in de ruimte als een echte ruimtevaarder! En zodra uw kind weer veilig geland is in uw eigen huis, dan zit hij/zij vol met de mooiste en wildste verhalen over alle avonturen die in de ruimte te vinden zijn.
Speel alleen of met je vriendjes en vriendinnetjes in deze mooie Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles. Eenvoudig op te zetten samen met je ouders, en klaar voor uren speelplezier!Moe van al dat wilde gespeel? Dan bied deze Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60942) ook een ideale plek om je even rustig terug te trekken voor een mooi boek of een rustig spelletje.Deze Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60942) is gemaakt van katoen canvas, zeer sterk en duurzaam. Daarmee is deze Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60942) perfect geschikt voor de avontuurlijke spelletje waar kinderen zo dol op zijn. Het katoen canvas-doek is aan alle vier zijdes bedrukt met ruimtefiguren en raketten en aan alle kanten zit een patrijspoort voor een goed uitzicht op de omgeving. Aan de voorkant zit een deur met Velcosluiting en de lanceringsknoppen voor een levensechte ruimte-ervaring. Aan de achterkant zit een maanlandschap met verschillende ruimtewezens. Op het dak zijn mooie vallende sterren en planeten te zien.Om je eigen Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60942) extra speciaal te maken, kunnen deze worden gepersonaliseerd met een naam of een uitdrukking naar uw keus. De persoonlijke tekst zal worden geborduurd op de deur van de Ruimte en Raket Speeltent, bijvoorbeeld OLIVER, Daniel's BITS 'N' BOBS of Ruby's TOYS.
Tot maximaal 14 karakters mogelijk. Let op, hoe meer karakters, hoe kleiner de tekst.


Uw tekst word met de hand op uw eigen Space Rocket Speeltent (groot) geborduurd.
Heeft u een speciale wens voor uw Space Rocket Speeltent (groot)? Een langere tekst? Tekst op meerdere regels?
Neem dan contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen kijken welke opties er zijn.De Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles kan door een volwassene binnen een half uur opgebouwd worden zonder het gebruik van gereedschap.

OF
Deel dit artikel op Google+ Deel dit artikel op Facebook Tweet dit artikel op je Twitter Pin dit artikel op Pinterest

 

Productbeschrijving: Space Rocket Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60942)

Space Rocket Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60942)


Met deze Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60942) beleefd uw kind uren speelplezier en waant zich in de ruimte als een echte ruimtevaarder! En zodra uw kind weer veilig geland is in uw eigen huis, dan zit hij/zij vol met de mooiste en wildste verhalen over alle avonturen die in de ruimte te vinden zijn.


Kenmerken en voordelen van de Space Rocket Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60942):


• Met mooie rustige kleuren en een kindvriendelijk design (de afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid)
• Gemaakt van stevig katoenen canvas
• Afmetingen: H 165 x B 134 x D 110 cm
• Gewicht: 5 kg
• Adviesleeftijd: 3+
• Eenvoudig neer te zetten door één volwassene


Verzendduur voor Space Rocket Speeltent (groot) met eigen tekst: +/- 5 werkdagen extra levertijd!


Over Kiddiewinkles:
Bij Kiddiewinkles gaat het om het stimuleren van kinderen om te spelen, dromen en fantaseren. Zo ontwikkelen kinderen mooie herinneringen waar ze later fijn naar terug kunnen kijken. Het is van onschatbare waarde om kinderen eindeloze mogelijkheden te bieden om kostbare momenten te creëren die later als mooie jeugdherinneringen blijven hangen.

Extra informatie: Space Rocket Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60942)

Merk Kiddiewinkles
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

OF