Extra Grote Sensorisch Donkere Tent - 180 cm x 120 cm - autisme kinderen

Rollover Mouse To Zoom

€ 132,99

In voorraad Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden op dezelfde dag verzonden.

Extra Grote Sensorisch Donkere Tent - 180 cm x 120 cm - autisme kinderen

De Donkere Tent biedt een veelzijdige ruimte voor kinderen om te spelen, ontdekken en ontspannen, waarbij verschillende zintuigen worden aangesproken. De tent is ontworpen om sensorische indrukken te versterken door middel van lichtgevende objecten, geuren en geluiden.

Deze variant is extra ruim, waardoor kinderen ook in de tent kunnen staan en zich goed kunnen bewegen.

De zintuiglijke tent blokkeert al het licht van buitenaf en zorgt voor een veilige, prikkelvrije omgeving waarin kinderen tot rust kunnen komen. Neem hem op in je zintuiglijke ruimte, zodat iedereen zich kan concentreren en zijn emoties kan reguleren wanneer ze dat het meest nodig hebben.

De Donkere Tent is niet alleen een speelruimte, maar ook een plek waar kinderen zich kunnen concentreren, tot rust kunnen komen en hun verbeelding kunnen laten floreren. Deze veelzijdige tent is ideaal voor gebruik in zowel binnen- als buitensituaties en biedt een uitnodigende omgeving voor avontuur en ontspanning.

De tent biedt verschillende speelmogelijkheden, van avontuurlijke ontdekkingen tot ontspannende momenten. Lichtgevende objecten, geuren en geluiden versterken de sensorische indrukken, waardoor de tent een boeiende speelomgeving wordt.

  • Materiaal: polyester
  • Afmetingen: 180 x 120 x 120 cm

Extra informatie: Extra Grote Sensorisch Donkere Tent - 180 cm x 120 cm - autisme kinderen

Artikelnummer SEM0005
Merk SEM
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee