Print deze pagina

Beach House & Seaside Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60966)

Beschikbaarheid: In voorraad
Verzending binnen 5-7 dagen.

€ 209,95

Met deze Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) beleefd uw kind uren speelplezier en waant zich op zee als echte zeevaarders! En zodra uw kind weer veilig aan land is in uw eigen huis, dan zit hij/zij vol met de mooiste en wildste verhalen over alle avonturen die op zee en aan de kust te vinden zijn.
Speel alleen of met je vriendjes en vriendinnetjes in deze mooie Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966). Eenvoudig op te zetten samen met je ouders, en klaar voor uren speelplezier!


Moe van al dat wilde gespeel? Dan bied deze Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) ook een ideale plek om je even rustig terug te trekken voor een mooi boek of een rustig spelletje.


Deze Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) is gemaakt van katoen canvas, zeer sterk en duurzaam. Daarmee is deze Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles perfect geschikt voor de avontuurlijke spelletje waar kinderen zo dol op zijn. Het katoen canvas-doek is aan alle vier zijdes bedrukt met mooie afbeeldingen van vuurtorens, strand, zee, vogels en nog veel meer. Aan de voorkant is het strand afgebeeld en er zit een deur met Velcosluiting. Aan de achterkant zit een zeebeeld met verschillende vissen en vogels en een zeilboot. Aan de dakrand zitten slingers, voor een extra feestelijke beleving.


Om je eigen Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) extra speciaal te maken, kunnen deze worden gepersonaliseerd met een naam of een uitdrukking naar uw keus. De persoonlijke tekst zal worden geborduurd op de deur van de Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966), bijvoorbeeld OSCAR & LILY's, Daniel's Hut of Ruby's Club.
Tot maximaal 14 karakters mogelijk. Let op, hoe meer karakters, hoe kleiner de tekst.


Uw tekst word met de hand op uw eigen Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) geborduurd.


Heeft u een speciale wens voor uw Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966)? Een langere tekst? Tekst op meerdere regels?
Neem dan contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen kijken welke opties er zijn.


 De Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) kan door een volwassene binnen een half uur opgebouwd worden zonder het gebruik van gereedschap.

OF
Deel dit artikel op Google+ Deel dit artikel op Facebook Tweet dit artikel op je Twitter Pin dit artikel op Pinterest

 

Rollover Mouse To Zoom

Productbeschrijving: Beach House & Seaside Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60966)

Beach House & Seaside Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60966)


Met deze Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) beleefd uw kind uren speelplezier en waant zich op zee als echte zeevaarders! En zodra uw kind weer veilig aan land is in uw eigen huis, dan zit hij/zij vol met de mooiste en wildste verhalen over alle avonturen die op zee en aan de kust te vinden zijn.


Kenmerken en voordelen van de Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966):  • Met mooie rustige kleuren en een kindvriendelijk design (de afgebeelde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid)

  • Gemaakt van stevig katoenen canvas

  • Afmetingen: H 165 x B 134 x D 110 cm

  • Gewicht: 5 kg

  • Adviesleeftijd: 3+

  • Eenvoudig neer te zetten door één volwassene


Verzendduur voor Beach House & Seaside Speeltent (groot) van Kiddiewinkles (60966) met eigen tekst: +/- 5 werkdagen extra levertijd!


Over Kiddiewinkles:
Bij Kiddiewinkles gaat het om het stimuleren van kinderen om te spelen, dromen en fantaseren. Zo ontwikkelen kinderen mooie herinneringen waar ze later fijn naar terug kunnen kijken. Het is van onschatbare waarde om kinderen eindeloze mogelijkheden te bieden om kostbare momenten te creëren die later als mooie jeugdherinneringen blijven hangen.

Extra informatie: Beach House & Seaside Speeltent (groot) - Kiddiewinkles (60966)

Merk Kiddiewinkles
Leeftijd 3+
Gratis verzending Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

OF